Att vara kund

Det finns två sätt att investera i vår fond Excalibur Fixed Income. Direkt genom oss eller via någon av våra distributörer.

Både privatpersoner och institutionella investerare är välkomna att direktinvestera i fonden. Vi har ett minimibelopp för första insättning på 500 000 kr vid direktinvesteringar.

Vi värdesätter och strävar efter en nära relation med våra investerare. Varje månad ger vi ut en detaljerad rapport om hur fonden utvecklats den föregående månaden och hur vi ser på den närmaste framtiden.

Vi vill ge dig som kund bästa tänkbara service. Det är lätt att komma i kontakt med oss och alla som investerar direkt hos oss är välkomna att kontakta oss via telefon och prata direkt med fondens förvaltare. Du är även välkommen att boka ett möte med oss för att diskutera din investering och få mer fördjupad information om våra investeringsstrategier.

Att ha en personlig relation med våra kunder ser vi som en viktig del av vårt uppdrag, välkommen att höra av dig.

Läs mer om vår fond

Excalibur

Excalibur

Excalibur Fixed Income är en räntehedgefond. Den är absolutavkastande och riktningsoberoende och strävar efter en avkastning över referensräntan på 3-5% till en låg risk.

Läs mer
Trude

Trude

Trude var en kredithedgefond. Den var absolutavkastande och riktningsoberoende och strävade efter en avkastning över referensräntan på 5-10% till en medelhög risk.

Läs mer

Om du planerar att investera vår fond eller om du redan har investerat via en underleverantör har du möjlighet att få direktinformation från oss via vårt nyhetsbrev som skickas ut minst en gång i månaden. Klicka här och fyll i formuläret.

Underleverantörer där du kan investera för belopp från 100 kr är bland andra Avanza, Fondmarknaden.se och Nordnet. Klicka på respektive namn nedan så kommer du direkt till respektive plattform.

Avanza
Excalibur

Fondmarknaden.se
Excalibur

Nordnet
Excalibur

Om du är kund hos andra kapitalförvaltare och vill att en del av ditt kapital skall investeras i våra fond så kan de med all säkerhet hjälpa dig. Några kapitalförvaltare som vi har fasta distributionsavtal med är Söderberg & Partners, Erik Penser samt SEB, SHB och Swedbank.