Vårt samhällsengagemeng

Gåvor inför julen 2023 och det nya året 2024

I juletid brukar vi ge gåvor till några olika organisationer. I år skänker vi pengar till Children’s Equal Rights, Läkare utan gränser och Rädda barnen.

   www.childrensequal.se

Vår gåva till Children’s Equal Rights har redan kommit till nytta i form av tre nya sängar med underskåp till ett barnhem i Koeru.

 

 läkareutangränser.se

I år har vi valt att bidra till livräddande vård genom Läkare Utan Gränser som det senaste året har genomfört 3 miljoner rutinvaccinationer, assisterat vid drygt 300 000 förlossningar och gjort mer än 12,5 miljoner patientundersökningar. #Läkareutangränser #MSF_Sweden

 

www.räddabarnen.se

Julgåvan till Rädda Barnen bidrar till att ge barn i konfliktområden mat, varma kläder och tryggare platser att växa upp på.

 

”Vi räddar liv på arbetstid”

Att ge blod är en kärleksfull och medmänsklig handling. För att enkelt kunna lämna blod har bolaget fattat beslut om att medarbetarna kan göra det på arbetstid. Klicka på länken nedan och läs mer om hur du gör.

 Rädda liv på arbetstid | geblod.nu

 

Sponsring av ungdomsverksamhet

Vi är stolta sponsorer av ungdomsverksamheten hos Lidingö handboll och Sollentuna fotboll. Ungdomarna är vår framtid och vi är både stolta och glada över att vi har möjlighet att bidra till att många ungdomar kan delta i en viktig verksamhet för deras personliga utveckling.

Genom att sponsra ungdomsidrott i lokala idrottsföreningar slår vi två flugor i en smäll. Idrott är ett starkt kitt och bidrar till en gemenskap som är positiv för lokalsamhällena. Det är en mycket bra fritidsverksamhet för ungdomar och bygger i bästa fall relationer och vänskapsband för hela livet. Idrott ger också alla chansen att vara med på lika villkor. Samtidigt som idrott är väldigt kul är det också utvecklande i frågor som rättvisa, respekt och prestation. Det är tre värdeord som stämmer väl överens med Excaliburs verksamhet och kärnvärden.

Lidingö handboll

Sollentuna fotboll